logo
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68.Bölüm Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68.Bölüm

Hızır'a kurulan pusu neticesinde İlyas alıkonulmuştur. Hızır oyunu bozduğu için pişmanlık duymaktadır. İlyas'tan olmamak için kendisini feda etmeyi dahi düşünmektedir ve bu yönde kararlara varma aşamasındadır.

0 Yorum Yapılmış
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 67.Bölüm Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 67.Bölüm

Daha Rüstem'in kardeşini katletmesinin şokunu üzerlerinden atamayan masadakiler, Ünal Kaplan ile karşılaştıklarında ikinci bir şok yaşarlar. Hızır'ın yaptığı planlar meydana gelen ummadık gelişmelerden dolayı bozulmuştur.

0 Yorum Yapılmış
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66.Bölüm Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 66.Bölüm

Masanın kurucularından Rüstem'in gelmesiyle beraber sakinleşmeyen ortalık iyice kötü bir hal alır. Ünal ile Suzi hakkındaki sırların her an açığa çıkma ihtimali Hızır'ın acil olarak masayı toplama kararına almasına neden olur

3 Yorum Yapılmış
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65.Bölüm Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65.Bölüm

Tehlikelerle dolu planlarla masaya getirilmek istenen Rüstem sonunda Türkiye'ye gelir. Hızır, yalanları daha fazla saklamayacak olmasından dolayı endişe duymaktadır.

0 Yorum Yapılmış
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 64.Bölüm Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 64.Bölüm

Alparslan ters köşe yaparak hiç ummadık bir zamanda Ünal Kaplan'a sıkar. Avni'nin yaşamının sona ermesini bekleyen masadakiler şok yaşar.

3 Yorum Yapılmış
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 63.Bölüm Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 63.Bölüm

Masadakiler yaptıkları hatanın ceremesini örgüt ile mücadele ederek vermektedirler. Simsar Cemil için yapılan baskının neticesi ağırdır.

0 Yorum Yapılmış
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 62.Bölüm Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 62.Bölüm

Planları sekteye yğrayan Serkan kendisi için oyun düzenleyenleri bulmak için emin görünmektedir. Ünal, yeniden politik davranarak masadakileri öne sürer

1 Yorum Yapılmış
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 61.Bölüm Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 61.Bölüm

Annesinin hayatını kaybetmesinin Meryem'den kaynaklandığını haber alan Alparslan, hesabını görmek üzere cenaze evine gelir. Açıklaması zor olan bu durumu olaylara şahit olan hiç kimse inanmaz.

1 Yorum Yapılmış
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60.Bölüm Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60.Bölüm

Hızır düşmanlarını tuzağa düşürmek için gittiği yerde artık çok zorda kalacağı acı durumlar ile yüzleşir. Görevinden alınan Davut'un yerine Çakırbeylileri bitirme görevine Serkan gelmiştir.

0 Yorum Yapılmış
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59.Bölüm Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59.Bölüm

Yaptığı ihanet ortaya çıkan Ayşen, bu hareketinin cezasını ağır bir şekilde öder. Hızır'ın alacağı zor karar, elleri en sevdiği kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Civciv'in hayatını bitirir

1 Yorum Yapılmış
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58.Bölüm Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 58.Bölüm

Suzi için düzenlenen tuzağa Handan düşmüştür. İlyas evdeki kadınların korunması için büyük çaba göstermiş olsa bile eylemin büyüklüğü karşısında ne yapacağını bilemez bir haldedir.

2 Yorum Yapılmış
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 57.Bölüm Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 57.Bölüm

Çakırbeyli ailesinin kadın üyeleri Suzi tehditi ile karşı karşıyadır.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler