logo
Dayan Yüreğim 13.Bölüm Final Dayan Yüreğim 13.Bölüm Final

Elvan'ın beklenmedik ölümü Seray ile Selim'in hayatında değişiklik meydana getirirken Fuat hayatında ilk defa aşkı yakalamak üzereyken kaybetmekten ötürü çok üzgündür.

0 Yorum Yapılmış
Dayan Yüreğim 12.Bölüm Dayan Yüreğim 12.Bölüm

Atıf suçunu kabul ederek teslim olur. Hem İnci'nin kendisini yakın adamıyla aldatması he mde Atıf'ın içeriye girmesinden dolayı Ekrem üzüntüden kalp krizi geçirir.

1 Yorum Yapılmış
Dayan Yüreğim 11.Bölüm Dayan Yüreğim 11.Bölüm

Kimselere haber vermeden evlenen Seray ile Atıf'ın bu durumu ailelerine söylemeleri pek kolay olmayacaktır. İlk önce Remzi büyük bir tepkide bulunur. Remzi, el öpmek için gelen Seray'a karşı yumuşama göstermeyecektir.

1 Yorum Yapılmış
Dayan Yüreğim 10.Bölüm Dayan Yüreğim 10.Bölüm

Atıf ile Elvan'ın rastlaşmaları ikisi adına şok etkisi yaratır. Atıf'a sarfettiği yalanların açığa çıkmasından endişe duyan İnci, beklenmedik bir harekette bulunur

0 Yorum Yapılmış
Dayan Yüreğim 9.Bölüm Dayan Yüreğim 9.Bölüm

Cengiz'in Suzan'ın Şanal ailesinden Selim için kan parası aldığını söylemesi ile çok sinirlenen Elvan, Suzan'ın karşısına dikilir.

0 Yorum Yapılmış
Dayan Yüreğim 8.Bölüm Dayan Yüreğim 8.Bölüm

İnci Şanal'ın kötü planı neticesinde duruşma anında orada bulunamayan Elvan için kötü şeyler gelişir, bulunduğu yerde hapishaneye götürülecektir.

0 Yorum Yapılmış
Dayan Yüreğim 7.Bölüm Dayan Yüreğim 7.Bölüm

Seray ile konuştuğu sırada sesleri farkeden Atıf, Seray'ın zor durumda olduğunu anlar. Hemen Rıfat'ı arar ve durumu anlatır. Seray hastaneye götürülükren, Elvan her an kızının yanındadır.

1 Yorum Yapılmış
Dayan Yüreğim 6.Bölüm Dayan Yüreğim 6.Bölüm

Seray'ı takip eden kuzeni Rıfat kafede Atıf ile karşılaşır. Öbür taraftan Seray'ın yengesi olan Suzan'da işleri karıştırmayı sürdürecektir

5 Yorum Yapılmış
Dayan Yüreğim 5.Bölüm Dayan Yüreğim 5.Bölüm

Elvan, kayınbiraderi Remzi'nin saldırısından son anda kurtulmayı başarır. Selim'i alabilmek için Remzi'ye gider ve yeniden yüzleşmek zorunda kalırlar.

0 Yorum Yapılmış
Dayan Yüreğim 4.Bölüm Dayan Yüreğim 4.Bölüm

Elvan ile Selim geceyi kamyonette geçirmiştir fakat güvende değillerdir. Elvan'ın kamyoneti satacağını anlayan Cengiz, Elvan'ı bulmaya çalışır

0 Yorum Yapılmış
Dayan Yüreğim 3.Bölüm Dayan Yüreğim 3.Bölüm

Elvan içeriden çıktığı zaman vakit kaybetmeden Selim'e gider. Elvan'ın ondan sonraki gideceği yer ise kızı Seray'ın hayatını sürdürdüğü Remzi'lerdir fakat kimsenin Elvan'a kapısını açmak gibi bir düşüncesi yoktur.

1 Yorum Yapılmış
Dayan Yüreğim 2.Bölüm Dayan Yüreğim 2.Bölüm

Kocası ile boğuşması sırasında karşı gelen ve Tahir'in ölmesiyle beraber hapishaneye giren Elvan'ın hayatı sarsılmıştır. Herşeyden çok sevdiği kızı Seray ve çevresindeki herkes kendisine katil damgasını vurarak arkasını döner.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler