logo
Söz 13.Bölüm Söz 13.Bölüm

Görevlerinin iptal edilmesinin ardından sivil hayata giren Tim'dekiler eski askerlik günlerine karşı büyük bir özlem beslemektedir

0 Yorum Yapılmış
Söz 12.Bölüm Sezon Finali Söz 12.Bölüm Sezon Finali

Yavuz komutanın elinde bulunan Çolak son bir hamleyle Sebo'nun yardım etmesiyle beraber kurtulur

3 Yorum Yapılmış
Söz 11.Bölüm Söz 11.Bölüm

Kudretdereli'nin hayatını kaybederek şehitlik mertebesine ulaşmasının ardından bütün silahlı kuvvetler temizlik harekatı gerçekleştirmek üzere hazırlığa başlarlar.

0 Yorum Yapılmış
Söz 10.Bölüm Söz 10.Bölüm

Erdem, Yavuz'un son isteği olan şeyi yapar. İHA'yı Yavuz'un olduğu yere atış yapması için koordinatları verir. Fakat Çolak'ın beklenmedik değişik bir planı mevcuttur.

1 Yorum Yapılmış
Söz 9.Bölüm Söz 9.Bölüm

Keşanlı, Çaylak ile Karabatak çatışmanın ardından Yavuz'un kaza yaptığı yere geldiklerinde Yavuz'un oradan ayrıldığını öğrenirler. Yavuz kayıplara karışmıştır.

1 Yorum Yapılmış
Söz 8.Bölüm Söz 8.Bölüm

Çolak'ın kurduğu bombayı etkisiz hale getirmek isteyen Yavuz, canını ortaya koyarak uğraşıyor. Çolak, Karabayıt'da kötü sonuçlar ortaya çıkarabilecek biyolojik bir patlama için çalışmalara başlar

0 Yorum Yapılmış
Söz 7.Bölüm Söz 7.Bölüm

Kaçmak için fırsat kollayan Çolak bir an bularak kayıplara karışır. Yavuz acil olarak olay yerine doğru hareket eder. Üstüne üstelik kendisinin bir tuzağa doğru yol attığını bilmemektedir.

0 Yorum Yapılmış
Söz 6.Bölüm Söz 6.Bölüm

Timdekiler en sonunda Çolak'ı almışlardır fakat ortada gelişen bir kriz yaşanmaktadır. Aynı zamanda özel kuvvetlere ait 6 adet askeride Çolak'ın adamları alıkoymuştur.

2 Yorum Yapılmış
Söz 5.Bölüm Söz 5.Bölüm

Yavuz ve arkadaşları Çolak'ı köşeye sıkıştırarak çaresiz bırakmıştır. Fakat karşılarına ummadıkları bir engel çıkar. Üstesinden gelmeleri gerekn bu engel, masum bir çocuğun ve Keşanlı'nın canına kastedecek dereceden önemli bir engeldir.

0 Yorum Yapılmış
Söz 4.Bölüm Söz 4.Bölüm

Düğünde meydana gelen katliam gibi olay Türkiye'nin şoka girmesine neden olur.

0 Yorum Yapılmış
Söz 3.Bölüm Söz 3.Bölüm

Kaza yapan helikopterden canlı olarak çıkan Erdem Yarbay, silah ticareti gerçekleştirmek isteyenlerin arkasından bir mağaraya girer

1 Yorum Yapılmış
Söz 2.Bölüm Söz 2.Bölüm

Terör örgütünün başındaki isim Çolak'ın ülkeler arası silah ticareti yapan bir kişiyle füze alışverişi yapacağının haberi gelir.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler