logo
Söz 25.Bölüm Söz 25.Bölüm

Tim'dekiler bir yandan Büyükelçiliği korumak için çabalarken bir yandan da kendilerini daha önemli bir tehlikenin beklediğiniz henüz bilmemektedir.

0 Yorum Yapılmış
Söz 24.Bölüm Söz 24.Bölüm

Agah'ı ele geçirme konusunda başarılı olan Tim'in bundan sonraki hedefinde kendisini sağ bir şekilde Türkiye'ye götürmek vardır.

0 Yorum Yapılmış
Söz 23.Bölüm Söz 23.Bölüm

Timdekiler bataklıkta olan halkı ordan almak için canlarını ortaya koyarken kendileri adına tehlike henüz sonlanmamıştır. Hiç düşünmedikleri bir zamanda ölüm ile burun buruna geleceklerdir

0 Yorum Yapılmış
Söz 22.Bölüm Söz 22.Bölüm

Meydana gelen olaylarda büyük şaşkınlık yaşayan Tim acil olarak Ahmet Kartal'ı alıkoyan grubu takip etmeye başlar. Hafız ise bütün nefretiyle beraber kendilerinin arkasında gider

0 Yorum Yapılmış
Söz 21.Bölüm Söz 21.Bölüm

Timdekileri kurtarmak için restorana gelen Yavuz, telefonde gelen silah seslerinden dolayı dehşete düşer. Çolak'da planını gerçekleştirdiğini zannederek restorandan gitmenin hazırlığı içindedir.

1 Yorum Yapılmış
Söz 20.Bölüm Söz 20.Bölüm

Yavuz çok yakınında olan Agah teklikesinden habersiz bir şekilde robot resmin bulunduğu dosyayı istihbarata teslim etmek için çabalamaktadır

0 Yorum Yapılmış
Söz 19.Bölüm Söz 19.Bölüm

Söz 19.Bölüm izle 30 Ekim 2017 tarihli star tv dizisi tek parça ve full hd olarak Söz son bölüm izle meniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Söz 18.Bölüm Söz 18.Bölüm

Büyük Bey'in hayatını kaybetmesinden dolayı Timde ve ülkede önemli etki bırakır. Yavuz, Büyük Bey'i öldüren kişinin kendisi olduğunu söyleyecektir fakat son dakikada başka bir karar verir.

0 Yorum Yapılmış
Söz 17.Bölüm Söz 17.Bölüm

Terör ile ilgisi anlaşılan Büyük Bey, kendisini kurtarmak için Bahar'ı kullanmanın bir yolunu düşünürken, Eylem ise bomba patlamadan kurtulmak için bir çare düşünmektedir.

0 Yorum Yapılmış
Söz 16.Bölüm Söz 16.Bölüm

Suikasta maruz kalan Yavuz ölüm kalım savaşı vermektedir. Bu kötü durumdan sağ salim çıkabilmek adına uğraş verirken Karabatak ile Çaylak'ın yaptıkları oyunu fark eden Sarah füzeleri geri almak adına Karabayır'a gelir.

0 Yorum Yapılmış
Söz 15.Bölüm Söz 15.Bölüm

Türkmen köyünde bulunan insanları korumak adına görevlendirilen Tim ile köyü ele geçirmek amacında olan hainler arasında çıkan büyük bir çatışma yaşanır.

2 Yorum Yapılmış
Söz 14.Bölüm Söz 14.Bölüm

Askerlerin olduğu birliğe teröristler tarafından büyük bir saldırı gerçekleşir. Hazırlıkları olmadan bu saldırıya uğrayan Tim zor zamanlar geçirecektir.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler