logo
Bizim Hikaye 10.Bölüm Bizim Hikaye 10.Bölüm

Cemil gidip Filiz'e Barış konusunda herşeyi söyler. Kendisinin gözü önünde Barış'a kelepçeleri takar. Barış'ı içeri atmasına son kala ispat olarak elde ettiği eşyaların ortadan kaybolmasıyla beraber Cemil yine sil baştan olur.

0 Yorum Yapılmış
Bizim Hikaye 9.Bölüm Bizim Hikaye 9.Bölüm

Şükran'ın gelmesiyle beraber hayatında deprem etkisi yaşayan Filiz evden gitmiştir ve Barış'ın aldığı evde yaşar. Hemen komşu olan bu evde ailesini kontrol ve ilgi altında tutmayı düşünmektedir.

0 Yorum Yapılmış
Bizim Hikaye 8.Bölüm Bizim Hikaye 8.Bölüm

Ablasını düşünen biri olmadığını gören Kiraz, Barış'ı takip eder ve kendisinin saklı bir hayattı olduğunu görür. Konuşurlar. Barış, Filiz'e karşı sevgi duyduğunu ve onla beraber bir gelecek düşündüğünü söyler.

0 Yorum Yapılmış
Bizim Hikaye 7.Bölüm Bizim Hikaye 7.Bölüm

Barış'ın ablasını aldattığından şüphe duyan Kiraz bu durumu araştırmak için çalışmalara başlar. Kiraz'a bu konuda Fikret destek vermektedir. Konu Cemil'e kadar ulaşır.

0 Yorum Yapılmış
Bizim Hikaye 6.Bölüm Bizim Hikaye 6.Bölüm

Barış ile Filiz sokak ortasında Cenk ile rastlaşırlar. Cenk'in imalı tavrı Barış'ın zor duruma düşmesine neden olur. Meydana gelen gerilimin ardından Barış önemli bir karara varır.

0 Yorum Yapılmış
Bizim Hikaye 5.Bölüm Bizim Hikaye 5.Bölüm

Barış'ın vale olduğunu öğrenen Filiz büyük bir şok yaşayarak eve gelir. Bundan böyle Barış ile görüşmeyi düşünmemektedir. Çok üzüntülüdür.

1 Yorum Yapılmış
Bizim Hikaye 4.Bölüm Bizim Hikaye 4.Bölüm

Filiz tüm varıyla yoğuyla evdeki bir türlü ardı arkası gelmeyen problemlere çözüm bulmak için çabalarken Kiraz'ın çocuk alıkoymasıyla birlikte şaşkına döner.

0 Yorum Yapılmış
Bizim Hikaye 3.Bölüm Bizim Hikaye 3.Bölüm

Barış her daim birşeyler yaparak Filiz'in gönlüne girmek için çabalasa bile Filiz şu anda yeni bir beraberlik için kendisini hazır hissetmemektedir.

2 Yorum Yapılmış
Bizim Hikaye 2.Bölüm Bizim Hikaye 2.Bölüm

Evinde kızı ile beraber Rahmet'i gören Haşim büyük bir sinir yaşar ve Fikri'ye çatar. Fikri'de yediği dayağın sinirini Hikmet'e kafa atarak ondan çıkartır.

2 Yorum Yapılmış
Bizim Hikaye 1.Bölüm Bizim Hikaye 1.Bölüm

Tüm kardeşleri için hem annelik hemde babalık görevini üstlenen Filiz, ödenmeyen faturalar ile güne başlangıç yapar.

3 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler