logo
Kadın 9.Bölüm Kadın 9.Bölüm

Bahar her ne kadar Nisan ile Doruk'a çaktırmamak için çabalasa bile içinde olduğu konudan dolayı bir hayli huzursuz hissetmektedir.

0 Yorum Yapılmış
Kadın 8.Bölüm Kadın 8.Bölüm

Hatice, Sarp'ın telefonunun Bahar'a gelmesini önlemek için çabalamaktadır. Doruk'un ortalarda olmamasından sonra Bahar ile beraber Doruk'u bulmak için çalışmalara başlarlar.

2 Yorum Yapılmış
Kadın 7.Bölüm Kadın 7.Bölüm

Sarp'ın cep telefonunun Şirin'de olmasından dolayı şok yaşayan ve bu durumu hala üstünden atamayan Enver, telefonun galerisinde Şirin'in vapurda çekilmiş fotoğraflarını gördüğü an büyük yıkıma uğrar.

0 Yorum Yapılmış
Kadın 6.Bölüm Kadın 6.Bölüm

Hatice, Şirin'in hayata gözlerini yumduğunu düşünmektedir ve bu yüzden artık kendisi adına yolun bittiğini zanneder. Fakat Hatice aldığı karar yüzünden Şirin gibi şanslı hissedebilecek midir ?

2 Yorum Yapılmış
Kadın 5.Bölüm Kadın 5.Bölüm

Bahar, Hatice'nin kendisini ve evlatlarını eve almamasından dolayı yeniden hayal kırıklığı içindedir. Şirin'in başındaki sıkıntılı dönemden dolayı kendisine karşı kırıcı olmaz ve Bahar ile olan arkadaşlığınıda bir mesafeye çeker.

0 Yorum Yapılmış
Kadın 4.Bölüm Kadın 4.Bölüm

Bahar, Şirin'den duyduğu şeylerden sonra artık annesini ziyaret etmeyi kesinlikle düşünmez. Sarp'ın ise kötü birisi aynı zamanda tacizci birisi olduğunu düşünmek ve inanmak istemez.

1 Yorum Yapılmış
Kadın 3.Bölüm Kadın 3.Bölüm

Sarp'ın fotoğraflarını Şirin'in odasında gören Hatice, kendisinden birşeyler gizlendiğini zannederek bu durumu takibe başlar.

0 Yorum Yapılmış
Kadın 2.Bölüm Kadın 2.Bölüm

Bahar, Arif'i her gördüğü zaman büyük korku içerisindedir. Üstündeki olayın panik durumunu hala atlatamamıştır. Evlilik hazırlıkları süren Yeliz'in ise aklında tek bir durum vardır.

1 Yorum Yapılmış
Kadın 1.Bölüm Kadın 1.Bölüm

Bahar aşık olduğu adamı vapurla seyahat ettiği sırada tanışmış fakat kendisini çok erken kaybetmiştir. İki çocuğu vardır ve henüz genç birisidir.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler