logo

Küçük Sırlar 45. Bölüm izle

Özet: Çet ve Ralfin düellosu beklenmedik bir şekilde biter. Ayşegül Çet ve Ralfe çok kızgındır. Ömer ve Neslişaha da durumu anlatmak zorunda kalır. Ömer, Çete neyin hırsını yaptığına dair hesap sorar. Bu arada Ralf de tekrar Ayşegülün kalbini kazanmak için uğraşmaktadır. Su, Meriçi Tufanın ellerinden kurtarır. Meriç çok korkmuştur. Demirin bu olanları bilmesini istemez ve Suya sığınır. Meriç ve Su arasında artık barış rüzgarları esmektedir. Ali, Ceylanın yaraladığını sandığı Arzuyu hastaneye yetiştirir. Arzu yaptığı intikam planının adımlarını soğukkanlılıkla devam ettirir. Ceyla artık Alinin baş düşmanı olmuştur. Ceyla ne söylese de onu ikna edemez. Ama Arzunun hiç beklemediği bir anda olayların akışını değiştiren önemli bir gelişme olur.
nurullah demiş ki;
çok güzel film en sevdiğim filmlerden biri bu filmi çok seviyorum yorum yazmak çok istiyordum ve yorum yazdım

0   0

natavan demiş ki;
yaaaaaaaaaaa bu ralf nerden ciktiyaaaaaaaaaaaaaaaaaa lutfen onu bu diziden cikarin dizinin keyfi cikiyoooo

0   0

nermin demiş ki;
Ben ralfa gicik oluyorum. Cete de basarilar. Cunku o ralfla baya ugrasmasi gerekicek.

1   0

Kucuksirlar demiş ki;
Ralfe gicik oluyorum

0   0

platadoor demiş ki;
küçük sırlar dizisini çok seviyorum ama bu ralf ortaa çıktığından beri dizii izlemekten keyfim kaçıo :S

0   0

adem demiş ki;
Bu Ayşegüle uyuz oldum.Böyle bir karakter varken bir bölümü bile mutlu sonla bitirme şansımız sıfır.Yahu insan bi dönüp arkasına bakar.Çetin yerinde olsam hiç uğraşmam hayatıma devam ederim.Ayşegülde layığını bulsun.Umarım mutlu olurlar.

0   0

pinkie demiş ki;
ya su ralfe acayip bir sekilde gicik oluyorum, biraksin aysegülü ya senelerce ortaya cikmiyo aysegülün vuruldugunu duyunca cikti geldi bir an önce diziden cikarilmasi rica olunur

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler