logo

Reis 3. Bölüm izle

Özet: Aileyi bir arada tutma çabasında olan Muratın, içinde bulundukları borç yükünden dolayı işi hiç de kolay değildir. Bir tarafta hastane masrafları diğer tarafta da teknenin giderleri derken para sıkıntısı kendini iyiden iyiye gösterir. Bir de bunlara Yunusun geçmişten kalan hesapları girince işler daha da sarpa sarar. Yunusun kabzımala olan borcunu öğrenen Cemal, bu durumu kullanıp teknenin bağlatılmasını sağlar. Balığa çıkan Muratın teknesi sahil güvenlik tarafından durdurulur. Murat bu olayın hesabını sormak için eve gelip Yunusu bulur. Yunusla Murat birbirlerine girecekken Dursun ayırır onları… Ortalık bir anda karışmıştır. Aile içinde yaşanan bu sıkıntıların farkında olan Nazlı, Murata destek olma isteğindedir. Şimdiye kadar yaptığı bütün birikimini vermeyi teklif eder. Nazlının ısrarına rağmen Murat bu teklifi kabul etmez. Teknenin bağlanmasıyla birlikte Murat köşeye iyice sıkışmışken, annesinden ve babasından gelen maddi desteğe, Sevdanın fedakârlık yapıp motorunu satması, yeniden bütün aileyi birbirine kenetler. Bir yanda bunlar yaşanırken, diğer yanda eskisi gibi Muratla yeniden aşkı yaşama arzusunda olan Nazlı, aldığı radikal bir kararla, farklı bir kimlikle Ayşenin karşısına çıkar. İki kadının karşılaşması aralarında yaşanacak hesaplaşmanın başlangıcı olacaktır.
feride demiş ki;
GS li Arkadas yukaridaki aciklama belki Teyzeye HALA denmesi dogru olabilir. Ancak MURAT VE SEVDA Gürbüzün Ne 1.derece Dayisi nede Teyzesi(Hala yani)oluyorlar.Kardes cocuklarinin cocuklari yani hepsi Kuzen ve Gürbüz 2,grad KusakBu durumda en dogrusu Melanie Arkadasin aciklamasidir

0   0

Ýpek demiş ki;
GS li arkadaş anadoluda teyzeye hala derler nedeni ise hala arapça kökenli bir kelime arapçada annenin kızkardeşine hala denir babanın kız kardeşi ise ame eme dir tabi anadolulu bir aileden gelinmediği sürece bu bilinmez bunlarınkide o hesaptır.

0   0

Ýpek demiş ki;
GS li arkadaş anadoluda teyzeye hala derler nedeni ise hala arapça kökenli bir kelime arapçada annenin kızkardeşine hala denir babanın kız kardeşi ise ame eme dir tabi anadolulu bir aileden gelinmediği sürece bu bilinmez bunlarınkide o hesaptır.

0   0

Berkant demiş ki;
Celine Arkadas hakli. SILAda oynayan Cansu Dere ile mukayese bile edilmez.Zira: 1) Onun gibi soguk tipli degil 2) Onun gibi Mankenlikten gelme degil.Ayrica onda mimik SIFIR:((

0   0

celinè demiş ki;
Melisa Sözen harika bir Oyuncu Hareketleri daha dogrusu vücut dilide ayni sekilde güzel ve zarif( Bale egitiminden dolayi tabiiki )Oda Tuba Büyüküstün gibi gözleriyle oynuyor. SEFFAF ODAda Güneri Bey dile getirmisti bir zamanlarGörüldügü gibi hakli Ayrica SILAda Cansu Dere oynamisti.Sizce o daha basarili bir oyuncumu??? Nam-i diger ; "Buzdolabi"... Cok komik:)))

0   0

sevgi demiş ki;
Cok guzel bir dizidir.Seve seve izleyoruk..Melisa ve Mehmet Akif cokkkk yakisiyorlar.her ikisi necib,huzurlu,guler yuzlu ve temiz kalblidirler.her ikisini cok seviyorum.Nazlini sevmiyorum.Umarim dizi seviler ve devam eder.

0   0

Gamze demiş ki;
bencede Melisa sözen yanlış seçim olmuş Mehmet Akif alakurtu ne kadar sevsemde sırf bu kız yüzünden izlemiyorm

0   0

hacý özcan demiş ki;
melissa sözen çok yakışmış rolüne dizi çok iyi gidiyor birde ufaklık...

0   0

melanie demiş ki;
Farkindaysaniz GSli Muratin Ailesinde 3 Kusak yasiyor:)Asagidaki yorumu yazdiktan sonra tekrar izledim. Evet haklisin GSli "HALA" yerine TEYZE diyebilirdi.Orada Gürbüz kafasina göre hitap etmis:)) Cocuklar genelde sasirirlarda ondan herhalde:))Ama Dayi veya Teyze benim yazdigim sekilde nedenlerdenHosca kal:)

0   0

melanie demiş ki;
GSli arkadas 2.grad akrabalar ve kuzenler arsinda öyle hitap edilir.Örnegin paralel 2.kusak kuzenler arasindada olur öyle hitap sekilleri.Ayrica Aileye sonradan katilmis GELIN ve DAMATLARA herkes Yenge,Eniste diye hitap ederler her kusak akrabalariAnne ve Babanin kardesleri Amca, DAYI veya Hali oldugu gibi Anneanne ve Dedenin kardesleride HAla, Dayi veya Amca olarak hitap edilir;)) Bilmem anlatabildimmi??

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler