logo

Reis 5. Bölüm izle

Özet: Hatice Yenge’nin oturdukları evin kendisinin olduğunu iddia etmesi ile Dursun ve ailesi bir ş-ok yaşarlar. Tekneyi kurtarmak için evi ipotek etme fikri suya düşmüştür. Murat para bulmak için kimsenin onaylamayacağı yollara mı başvuracak? Nazlı Murat’a yardım etmek için Cemalle görüşmeyi göze alır. Ayşe de Zeynep’in aniden yurt dışına gidişi ile birlikte kendisine kalacak bir yer aramaya başlar. Murat’ın Ayşe’ye önereceği yer Nazlı’nın hiç de hoşuna gitmeyecektir. Murat ve Ayşe birbirini biraz daha tanıma fırsatı bulurlar ve hayatlarında dönüm noktası olacak bir gece geçirirler. Bu gecenin sonunda Ayşe’ye haddini bildirmeye karar veren Nazlı, Turgayla tanışınca planlarında bazı değişiklikler yapmaya karar verir.
ertu demiş ki;
patlamış olamaz değişmiştir çünkü tutmayan diziler 13. bölümden sonra kaldırılıyor. 13. bölüme kadar illa çekiliyor ynai.

0   0

oðuz demiş ki;
pazartesi günü yoktu kanalda sanırsam patladı dizi :)

0   0

ertu demiş ki;
Arkadaşlar bu dizi ne zaman tvde yayınlanıyor?

0   0

Tural demiş ki;
cox gozel bil film tesekkur edirem amma bir problem var kardesler dizileri bir bolum gec verirler

0   0

melanie demiş ki;
Diana Arkadasa katiliyorum.Ne bicim Ögretmen öyle o Kiz? Evde kalmis koca bekleyen kizlar gibi pencerede sabahtan aksama kadar yan evi gözlüyor:)))))

0   0

diana demiş ki;
Dizilerde her meslegi rencide ettiler.Böyle ÖGRETMENmi olur?????? MIRNAVA cikmis kediler gibi kapi-kapi gölge gibi Murati takip ediyor.Ve sabahtan aksama kadar pencereden ayrilmiyorVeya hala ergenlikten daha cikmamis gibi:)) Bir AYSEnin yüzündeki asalete bakin birde Nazliya... Hele sesiHem kendini hem Ögretmenleri ve hemde tüm Kadinlari düsürüyor burada:( Zamaninda "HAYIR" demis simdi TREN kactiktan sonra akli basina gelmis. O dua etsin USAda yeni bir sevgili bulmadigina;)) Murat Ayseyi sevecekIkisi birbirine cok uygun

0   0

furkan demiş ki;
la btün dizilerim p.tedsini güne gelmis:D arka sokaklar kanıt k.blal yer gök ask dinle sevgili reis falan

0   0

emine demiş ki;
çok güzel bir dizi, inşallah reyting kurbanı olmaz.

0   0

yamem demiş ki;
ya ögretmen rolüne hiç yakışmamış o kız iyşallah piskolokla olur murat

0   0

feride demiş ki;
Meymenetsiz Yunusun meymenetsiz Annesi isteOndan beklenirAma Cemal öyle bir kazik atacakki Yunusa Nazli cok kaba-saba biri hele sesi....Istanbulun hangi kösesi oturulan semt??Manzara ve evler ve mahalle cok güzel hele DENIZ:))

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler