logo

Al Yazmalım 30. Bölüm izle

Özet: Cemşiti gitme kararından vazgeçirmek için çiftliğe gelen Asiye, Filizin oyunu sonucu karşısında İlyası da bulunca büyük bir öfke krizi geçirerek herkese ağzının payını verir. Asiye yaşamında yepyeni bir sayfa açarak Güner Hocanın yardımlarıyla bilgisayar kurslarına yazılır. Son birikimlerini de tüketen Asiyenin imdadına babası yetişecek ve Asiye şehirde Maryamhan ile birlikte yürütecekleri küçük güzel bir iş sahibi olacaktır. İlyas günlerdir Asiyeden uzak olmanın üzüntüsüyle çok prestijli bir yarışı kaçırır ve Asiyenin Cemşitten boşanma davasının hemen ardından karşısına çıkarak çok önemli bir konuda konuşmaya karar verir.
birisi demiş ki;
dizinin KRALI bu ayca ve filiz haric cok seviyeli bir yapim begenerek izledigim tek dizi ask ancak bu kadar güzel bi sekilde sergilene bilir asiye cemsit ve ilyasi kutlarim.. yani o karakter oyuncularini. ama ilyas adam olmaz bence hep akli oynasa calisiyor dükkana hic yardim etmedi gene cemsit destege devam ;) ilyas hazira gelir anca..

0   0

selen demiş ki;
Merhaba. Neden hic yorum yok, sasirdim. Cok guzel bir bolumdu. Ask konusu boyle yansitilir iste, sacma sapan hareketler yapmadan, bazi dizileri (Lale devri, Yer gok ask, Iffet gibi) dizilerini izledikce insan sinir oluyor. Yani dizi olsun diye konuyu iyice sapitiyorlar. Ama bu diziyi bastan beri zevkle izliyorum... Oyuncular cok guzel, Ilyasa bayiliyorum...

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler