logo

2 Yaka Bir İsmail 2. Bölüm izle

Özet: İsmail Ayvalık’a döndüğünde, Bahar ve Hande Adonis’i eve saklamışlardır. Bahar ve Adonis arasında büyük bir aşkın ilk tohumları yeşermeye başlarken, İsmail o geceyi üvey oğluyla aynı çatı altında geçirecektir. Narissa, Adonis’in Midilli’de olduğunu öğrenince durumu annesiyle paylaşır. Genç kız Adonis’e kimliğini götürmek üzere Ayvalık’a giderken, Kalliope de İsmail’in bütün bunları öğrenmemesini dilemektedir. Nitekim bu bilgi, İsmail’den önce Osman’ın kulağına gider. İsmail’e şantaj yapma planları içinde olan Osman için bu büyük bir fırsattır. Osman, gençleri kullanarak, İsmail’e hiç unutamayacağı bir an yaşatacaktır.
Murad Muradoglu demiş ki;
Konserve balikta ayni isi gorur Necmi reis ayrica para yoksa oltadami yok sende ? bak kopru ustu bi suru akilli ile dolu ..

0   0

NECMÝ demiş ki;
Yahu Murat efe iyi dersin bol balık yiyelimde,sende para çok bizde yok.Tom balığı konservesi aynı işi görürmüki? Ben bol limon sıkarakda yerim. Bu diziyede bir numara derim. Zeytinyağlı patates salatası aynı işi görüyormuş diyorlar doğrumu acaba.?

0   0

Murad Muradoglu demiş ki;
Sahilde cekilen dizi ve bol Balik yiyebilen iki yakanin erkegi , kadini, ve asklari kocaman yureklerine iki askinida sigdiran Efeleriyle sahillerimzin yigitleri baskadir ...bunu her kimse kolay anlayamaz , bolca Balik yemek lazim balik:)... refarandum , secim ve iste sonunda sanat yapitlari ile yani herseyiyle farklidir sahil insani :)

0   0

serra demiş ki;
çok güzel bir dizi birinci bölümü izledikten sonra 2 bölümü sabırsızlıkla bekledim. hep böyle güzel gider inş. keşke dizi pazar günü değilde cumartesi günü oynasa ne güzel olurdu.

0   0

Saim demiş ki;
çok güzel dizi severek izliyoruz

0   0

Hezal demiş ki;
iki kadinada yalan soyluyor yazik kadinlara ikiside cok seviyor kocalarini,ne zor birsey insanin guvenini sarsmak ,ikiside cok guveniyor kocalarina;((

0   0

danko demiş ki;
muzik cok guzel

0   0

Emre demiş ki;
cok guzel cok eeglenceli bir dizi olmus insallah hep byle gider... simdiden haftayi iple cekiyorum... iyi seyirler turkiyemmm

0   0

Tuðçe demiş ki;
İyiki böyle bi dizi çıktı çok güzel severek izledim iki blümünüde bakalım bidahaki blümde ne olucak :)

0   0

ayse demiş ki;
keyifli bir dizi bence:))))

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler