logo

Aramızda Kalsın 45. Bölüm izle

Özet: Ali'yle kaçmaya hazırlanırken otogarda babasıyla karşılaşan Ceylan'ı zor bir karar beklemektedir:Gitmek mi zor, kalmak mı? Ceylan otogara gelip karşısına dikilen Bahattin ve giderse ayrılacağını söyleyen Ali arasında kalır. Bu sırada Yaren babasının önayak olduğu bir şarkı yarışmasına hazırlanmaktadır. Bahattin Yaren'in üzgün bir anında ona moral vermek için "yarışmayı kazan, dile benden ne dilersen" deyince olanlar olur; Yaren sürpriz bir istekle gelir karşılarına. Bahattin'den şimdilik saklanan bu istek için Hüsne canla başla Yaren'i yarışmaya hazırlamaya koyulur.
FatmaNur demiş ki;
Evet Ali yaramaz adam ...ondan koca olmaz ...salak bu Ceylan ama oda Ali gel dedginde gidememisti ondanda kari olmaz bence ..
08.12.2014 - 06:48
0   1

toma demiş ki;
Hakkaten ya Hezal arkadasim dogru soyluyor,sanki Ali yillardir Ceylanin pesinden kosan adam diyil.Gedersen bu is biter, koca kafali akilsiz ya sen yillardir seni besleyib boyuden babani elin adami icin at dogrumu bu.Bencede iyi yapdi babasiyla gitdi,zaten Ali de artistlik yapiyor konusmassan konusma zaten Ceylan daha iyilerine layiq aliye diyil bence.
21.11.2014 - 14:13
0   0

lale demiş ki;
Su Yadigar hakketen dusuncesiz ya.Sen ilk once annesin cocuklarin o evde,evde o kadar adam var harda geldi Civanla opusuyorlar.Sanki kendi evlere rahatmis gibi olurmu ya.Iyi olmus Hatcik de gordu yoksa ki,Nida deseydi bile hec kim inanmazdi.Sunlar na kadar yiyorlar yahu Husne ve Hatcik agizlari bir an olsun bos durmuyor.
21.11.2014 - 11:02
0   0

Hezal demiş ki;
ceylan seni anlamiyorum kizim Ali gibi basiretsiz bir adamla nasiol evlendin hayret adam hic mucadele nedir bilmez once anneni razi edeydin ceylani babasindan isteteydin, bunya yil sana babalik etmis ustana hainlik ettin ceylan Alinin pesinden gitmedigin iyi 0ldu ondan koca olmaz zaten
21.11.2014 - 03:17
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler