logo

46 Yok Olan 8.Bölüm izle

Özet: Hatırlamadığı bir cinayet sonucunda bahçesindeki cesetle baş başa kalan Murat ne yapacak? Ferit ve Salim Murat’a yardım etmek için kollarını sıvayacaklar. Olayın peşine düşen Doğan ve Selin hangi ip uçlarını bulacak? Doğan, sakladığı sırrı sonunda açığa kavuşturacak. Utku’nun ölümündeki sır perdesi açılacak. Salim, Füsun’la ilişkisinde uzun zamandır atması gereken adımı atacak. Füsun’un Salim’e tepkisi ne olacak?
Yayınlandı: 23/05/2016
SELİN demiş ki;
Herkese selam, kızlar merhaba! Eylül arkadaş gitmene üzüldüm. Dizinin sonuna kadar kalırsın diye düşünüyordum son bölüm yorumuna bakarak. Belki fikrini değiştirirsin. Yok değiştirmezsen, yeni bir dizide buluşmak üzere, sevgiler. // LaLem’cim yazma görevini yerine getirmeyenlere kızmışa benziyorsun! Pfingstferien’de bir kaç gün dünürlerin yanına Londra’ya gittik, dün akşam döndük . Onun için ortalıkta yoktum. Dinlenip hemen görevimin başına döndüm kızma! Yorumun yine çok eğlendirici ve yazdıklarında da haklısın; hem dğizideki gelişmeler konusunda, hemde Murat’ın çift kişilikli değil ilacın tesiriyle kişilik değiştiren bir karakter olması konusunda. Beşikçioğlu & Co. bu farkı anlıyamıyor bir türlü. Yorumun için eline sağlık. Öpüldün. // Şimdi bende görevimi yapayım bari. DİZİ YORUMU: LaLem’cimin dediği gibi tamamen tarz değiştiren dizimizin bu bölümü gülümseyelim diye yapılmış gibiydi. Komedi sahneleri çoğunluktaydı. Murat’ın iştti ciddi bir ilim adamından ilaç almadan komik birini dönüşmesi garip geliyor insana. Beşikçioğlu komedyen olarakta çok iyi. Murat Ceyla sahnesinde ikisinin diyaloğu oldukça komikti. Ceyla’nın Murat’ı öpmesi hoşuma gitti; insiyatifli kadınlar hoşuma gidiyor. Melis Birkan soğuk görünen ateşli kadını da çekingen mahcup kadını da çok inandırıcı oynuyor. Ama murat’ın ölüyü gömmesi sırasında Ceyla geldi diye telaşlanıp Salim’i çağırması ve ondan ölüyü gömmesini istemesi gereksizdi Ceyla gittikten sonra işine devam edebilirdi. Ceyla bahçede arama yapmaya gelmemişti. Salim ve Ferit amcanın halleri cidden çok eğlenceli ama Ferit Amca’nın argovari konuşma tarzına hala alışamadım. Gerci profesör Murat’ında ondan kalır tarafı yok. Ceset gömme kurgusuyla ilgili sahneler eğlenceli olsa bile oldukça yüzeyseldi. Bölümün en ilginç olayı Ferit Amca’nın Murat Hoca’dan ilacı almasını istemesiydi. En inanılmaz kurgusu da Murat’ın Selin’den tefeci ile ilgili bilgileri hemen alıp Ferit Amca’ya mesajla bildirmesi. Doğan arkadaşı Utku’nun korkaklığı yüzünden ölmesinin hırsını tefeciden çıkardı ve adamı gözünü kırpmadan vurdu. Doğan geçen bölüm Selin’e “ben çok kötü bir işe bulaştım, zor durumdayım, bana yardım et” demişti ve seyirciye dizinin başından beri Doğan’ın bir iş içinde olduğu empoze edilip durdu. Bunun sadece Doğan’ın korkaklığının arkadaşının ölümüne sebep olması olduğuna inanmak zor. Bunu diziyi 13. bölümde bitirecekleri için yaptıkları aşikar. Artık Murat’ın babasının ölüm emrini verende belli oldu. Bu Asım Demirci Ferit Amca’nın bile korktuğu biri anlaşılan. Sebebini merak ettim. Bakalım Murat Hoca onu öldürebilecek mi? Bunun haricinde LaLem’cimin sorularının cevabını da merak ediyorum. Hem bunları merak ettiğim için ve hemde oyuncuların performansı nedeniyle bu diziyi sonuna kadar seyretmeyi düşünüyorum. Ama bende bu dizi için kult olma ihtimalini göremiyorum sevgili EYLÜL gibi. Bu bölüme benden bu kadar. Herkese sevgiler.
26.05.2016 - 13:15
0   0

eylül demiş ki;
Lalem arkadas yorumunda tam aklimdan gecenleri, herzamanki gibi esprili ve benim ifade edemiyecegim kadar güzel ifade etmissin. Bu dizinin kulkt dizi olabilecegi ihtimali haricinde bütün yazdiklarina cani gönülden katiliyorum. Eline saglik. Senin aksine ben bu diziye bakmayi artik birakiyorum. Hayal kirikligim büyük. Ama oyuncularin hepsi birbirinden iyi. Selin, Lalem, Berran, Ayse ve Sevin arkadaslarla baska bir dizide bulusmak üzere bütün yorum yazanlara kolay gelsin. Yorumlarinizi okumaya devam edecegim.
24.05.2016 - 20:35
0   0

LaLem demiş ki;
Herkese merhaba, kızlar selam! DİZİ YORUMUM: Psikolojik gerilim, bilimsel ve mistik polisiye diye başlayan dizimiz dr jekkyl & mr. hyde dan esinlenme basit bir ilaç al, yerde komik komik debelen, high ol, seviş, adam öldür ve başkalarına gömdür hikayesine dönüştü. Bu arada beşikçioğlu nun „çift kişilikli karakteri oynuyorum“ demesi onun iyi bir oyuncu ama genel kültür seviyesi oyunculuk seviyesinin çok altında olan birisi olduğunu gösteriyor. Buna ek, oynadığı rolün tam olarak ne olduğu konusunda bilgi toplama zahmetinde bile bulunmamış olması oldukça hayal kırıcı. Neyseki selin cimin verdiği bilgiler ve bu bilgiler doğrultusunda yaptığım araştırmalar ve bütün bunları bırak: dizide murat taki karakter değişikliğinin ilaç alma sonucu olduğunun alenen belli olması, murat hoca nın bilinen çift kişilik rahatsızlığından muzdarip olmadığını, başka bir deyişle çift kişlikli bir karakter olmadığını alenen gösteriyor. Selin cimin de dediği gibi çift veya çok kişiliklilik psıkolojik bir rahatsızlıktır ve insanlarda iğneyle yapılan bir hokus pokus ilacıyla oluşup, ilacın tesiri geçince bitmez. Ayrıca çift kişilikli insanlar adam öldürmüyor, kişilik değiştirirken yerlerde debelenip acaip sesler çıkarmıyorlar v.s v.s. Bu arada bu ilacı alan ceyla da birden başka bir kişiliğe dönüştü; yine alsa yine aynısı olur. O da mı çift kişilikli ? Bütün bunlar marifetin ilaçta olduğunu göster miyor mu? Üzgünüm beşikçioğlu, genel kültür konusunda benden sıfır aldın ve 8 bölümdür oynadığın karakterin bir bilim kurgu kahramanından uyduruk kaydırık bir tarzda esinlenenbir karakter olduğunun farkında bile olmadığın içinde sıfıra ek bir çuval dolusu kötü puan. İşte benim sana ve senin gibi hala murat hoca çift kişilikli bir karakter diyenlere tepkim bu nedenle. Daha önceki bir röportajda da başka oyuncu kendini daha da batıran bir şey söylemişti murat için „şizofren bir doktoru canlandırıyor“ demişti. İşte bu bilgiye de pes diyorum da başka bir şey demiyorum. Diziye dönersek, oyuncular bu bölümde komedyenlik becerilerini çok güzel gösterdiler. İşi komediye dökmeleri iyi oldu, yoksa dizi başka türlü daha 5 bölüm çekilmezdi. Bu haliyle ve bilhassa tipsiz ama sevimli beşikçioğlu başta olmak üzeri bütün oyuncuların komedyen ferformansı nedeniyle dizi hala izlenebilir ve hatta bu alanda „kult dizi“ ler arasına girebilir. Olaylar artık iyice şeffaflaştı. Murat ın babasının ölüm emrini verenin adından tut da doğan ın sırrına kadar herşeyi öğrendik. Şimdi merak edilecek üç konu kaldı. Ezo hayata dönecek mi?, murat babasının öldürme emrini vereni öldürecek mi? Ve sonunda akibeti ne olacak? Ben bu soruların cevabını almak için bakmaya devam edeceğim.// Haydi kızlar sıra sizde! demekten gına geldi. Ne haliniz varsa görün diyorum !!
24.05.2016 - 18:41
0   0

Ayisigi demiş ki;
46 Yok Olan dizisi hayranlarını üzen haber... 46 Yok Olan dizisi sosyal medyada büyük ses getirmesine rağmen reytinglerde istenileni veremeyince final kararı alındı. 46 Yok Olan dizisi 13.bölümüyle ekran macerasını sonlandıracak Yapımcılığını Nunova Film’in üstlendiği, başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Metin Belgin ve Suna Yıldızoğlu’nun paylaştığı yapım 13. bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizinin senaristliğini üstlenen Ercan Mehmet Erdem ise gelecek sezonda Tims Productions’ın imzasını taşıyan yeni bir projeyle izleyici karşısına çıkacak. 46: Yok Olan, final bölümüyle 24 Haziran Cuma gecesi Star’da! KAYNAK Hürriyet /// Bekliyorduk zaten böyle birseyi,neyse Erdal Besikcioglunu kesfettim bu diziyle.
24.05.2016 - 01:19
0   0

Ayisigi demiş ki;
SEVIN ben sadece IKI diziye baktigim icin hemen yorum yaziyorum-:)) Okul,kücük cocuk derdimde yok. Sende bakinca yazacagim diyorsun ama seninde pek elin degmiyor yorum yazmaya-:( DILEK aman ne güzel benim gibi düsünüyorsun,Murat gayet karizmatik ve seksi-:)) Benim gibi düsünen birsürü mail dostlarim var,ama zevkler ve renkler tartisilmazmis,nokta koyayim.
24.05.2016 - 00:12
0   0

sevin demiş ki;
ben henüz diziyi izleyemedim ama Ayisigi anladigim kadari ile Dogannin sirri benim düsündügüm sey degilmis benim tahminlerim zaten pek tutmuyor:)))neyse seyredince yazarim ama diger arkadaslarda benim gibi seyredememisler herhalde senin disinda kimse bir sey yazmamis((: Herkeze iyi aksamlar dilerim.
23.05.2016 - 21:23
0   0

ahmet demiş ki;
bölümlerin son kısımları yok kardeşim biraz dikkat edin
21.05.2016 - 20:51
0   0

Ayisigi demiş ki;
Dizimiz komedi dizisi olmaya devam ediyor. Salim ve Murat in halleri,diyaloglari.Salimin cinayet icin \"o mu yapti,off hocam off\" demesi beni cok güldürdü-:)) Diger bir kikir kikir güldügüm sahnede amca Feritin gelip ceset gömme isine dahil olmasiydi. Salimin Murata sen delisin yirtarsin ya ben ve amcama ne olacak demekle cok hakliydi. Ohh ne güzel Murat ve Ceyla ile keyif yapsin amca ve Salim bütün gece calisadurdular. Wooow Ceyla ilac almadan da Muratin cazibesine karsi koyamiyor artik-:)) Ezo mani depresifmis,Murat cift kisilikli,ben bunlarin anne babalarini merak etmeye basladim. Acaba onlar normalmiydiler? Bu bölüm calinan müziklerde cok güzel ve cok eglenceliydiler. Murat ilaci alir almaz ilk isi hemen at kuyrugunu cözmesi cok ilginc,ama senarist izliyeci cift kisiligi daha iyi anlasin diye bu yola basvuruyor. At kuyruklu birinci kisilik,salik sacli ikinci kisilik-:)) Ben Murat Günayin ikinci kisiligine ve gülüsüne bayiliyorummm-:)) Salim ve amcasina cok güzel laf sokuyor, \"Salim ben her cagirdigimda hemen gelmek zorundamisin? Simdi ben cesedi yiyelim desem siz onuda yaparsiniz\" demesi ayri bir komediydi-:) Bir ara Dogan komiser Neslihanla konusup \"kayip\" Emrenin barda onunla birlikte Murat hocaninda oldugunu söyleyeceginden korktum. O zaman Dogan Murattan iyice killanirdi. Neyse ki öyle olmadi. Amca Ferit Murat in pisliklerini temizleyebilmek icin görevini kötüye kullanip polis adamina kayip Emir in cüzdanini tefecinin evine yerlestirtti. Tefecide öldü,Murat hadi yine iyisin,bu seferde yirttin-:) Bu bölüm Doganin SIRRINI ögrendik,adam resmen Utkunun ölümüne sebep olmus. Korkak Dogan,Utkunun annesinide iyice yikti... Murat neden artik ilk kisiligine mektup yazmiyor diye düsünürken gördük ki adam mektup isini birakti,artik kaset dolduruyor-:)) Balonlarla olan sahnesi muhtesemdi,derin nefes al,icinden ona kadar say rahatla derken sanki bizimle konusuyordu. Bende bir rahatladim bir rahatladim degme gitsin-:))) Bu ölüm cok eglenceli,komedinin tavan yaptigi bir bölümdü.
21.05.2016 - 01:49
0   0

Dilek demiş ki;
Ben Murati cok karizmatik ve seksi buluyorum :)
20.05.2016 - 17:58
0   0

Ayisigi demiş ki;
Gecen bölüm ikinci Murat sempatik seri katil olarak ilerlemeye devam etti,adam o kadar akilli ki arkadan iz birakmamak icin temizlikci kadinlar bile tutuyor-:) Selinin Murat a hayranligini Ceyla birgün fark ederse ben iki bayanin sac baśa kavgalarini bekliyorum-:) Dizi izliyecileri Murat i yakisikli bulmuyorlar ama dizi kadinlari tarafindan adamin hayranlari git gide artacak gibi-:) Yildiz Ezo ya eglip \"beni özledin mi?\"derken Ezo ya bakisi cok kötüydü nefret eder gibi. Kizin bu duruma gelmesinde Yildiz in parmagi olabilecegini düsünüyorum ben,zaten Muratin babasinin ölümünde de Yildiz in olabilme ihtimalinden bahsetmistim. Selin ona gönderilen mektuplarin Dogan dan geldigini anladiginda zaten hayel kirikligina ugramisti,Murattan kendisini kurtaranin Dogan olmadigini ögrendiginde hayal kirikligi iki kat artti. Bakalim yeni bölümde Doganin Seline aciklamalari hangi yönde olacak? Ayrica merak ettigim baska bir konuda Dogan Seline bir yanlis durum icinde oldugunu söylerken bu yanlisla kendisinin Yildizin adami olma yanlisini mi kast ediyor yoksa kollarinda can veren arkadasinin ölümüne sebebiyet verdigi yanlistan mi bahsediyor? Yeni bölümde bu sorularimin cevabini bulabilmek ve daha fazla karsilikli Murat/Dogan sahneleri görebilmek dilegiyle...
20.05.2016 - 01:31
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler