logo

Ufak Tefek Cinayetler 32.Bölüm izle

Özet: Ufak Tefek Cinayetler 32.Bölüm Sezon Finali izle 5 Haziran 2018 tarihli star tv dizisi tek parça ve full hd olarak Ufak Tefek Cinayetler Son Bölüm izlemeniz için burada.

Ufak Tefek Cinayetler son bölüm izle

dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 07/06/2018
CZTJNS demiş ki;
Dizinin devam edeceği belli olduktan sonra önce Oya'ya sonra Merve'ye yanaşan gereksiz ve meraklı karakteri beş metreden düşürüp öldürdüler,diğerleri yeni sezonda lazım olur diye düşünmüşlerdir. Arzu ile Burcu'yu çıplak ayakla cam kırıkları üzerinde kavga ettirip yerlerde güreştirdiler ama şanslılardı ki hiçbir yerlerine cam parçası saplanmadı!
10.06.2018 - 11:04
26   14

Çiğdem Oakes demiş ki;
Bu ve bunun gibi insanlara kötü örnek olacak insanların zamanını boşa geçirten bu dizileri yapan şarlatanlar Türk halkına bilinçli kötülük yapan hainler topluluğudur. Kötüsünde aptalca günlerce bu saçmalıkları izleyen koyunlar sürüsünde uyanmamakta ısrarlılar. Hiç bir konusu olmadığı halde aylarca devam eden bu saçmalıkların yaratıcıları bu yapımcılar Niçin Ermeni , Yahudi Çerkeş Kürt azınlıklardır,,,, Eğitici,komik veya duygusal hiç bir katkısı olmayan bu dizinin birde dilleri olmayan yabacı kelime olduğu için aptalca ifade edilen sister ve buna benzer kelimeleri neden kullandırtırlar oyunculara! Çünkü yapımcılar Türk asıllı olmayan hainler topluluğu . Kadınlar boykot ediniz bu fuhuş dolu dizi ve oyuncu ve yapımcılarını. Saygılar diyemiyorum Türk kanalı diye iki kanal var açmaya utanıyor ve midem bulanıyor.
08.06.2018 - 23:05
9   154

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler