logo

Nefes Nefese 10.Bölüm Final izle

Özet: Nefes Nefese 10.Bölüm Final Full izle 14 Ekim 2018 tarihli puhu star tv dizisi tek parça reklamsız ve full hd olarak Nefes Nefese son bölüm izlemeniz için burada.

Nefes Nefese son bölüm

dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 15/10/2018
selma demiş ki;
Nefes Nefese dizisini nihayet sosyal,toplumsal, aile belgesel hoş heyecanlı dizim var derken çok üzgünüm. ayrıntılı daha geniş ele alan bir dizi ailece bakacağımız dizi dedim.. İnsanlarımızı, kültür ve sevgi yapılarını belgesel bir dizi diye severek izlerken bu ne yahu birden final oldu.? Oysa annesinden ,babasından ayrı kalan çocukların dramını da ele alırsınız sandım. Saçma sapan sinek gibi adam öldüren Mafyaya özenti duyulan DİZİLERİ seyretmek den iğreniyorum gerçekten. Hiç aklınıza gelmiyor mu uzak ülkelerin yabancı ile evli olan türklerin eşleri çocukları bakıyor hem ülkemizi hem kültürümüz hem aşklarımızı yaşatan GÜRÜLTÜSÜZ DİZİLER NEDEN YAPMIYORSUNUZ?Baş ağrısı gürültülü dizilerle beyin yoruyorsunuz. Yazık çok yazık kısa emeklerinize.Nefes nefese devam etmeliydi..Ne yazık ki çok çabuk bitti üzüldüm...Almanya dan selamlar.
17.10.2018 - 22:10
2   0

Gulsen engin demiş ki;
Kesinlikle bende katiliyorum onca abuk dizinin icinde farkli guzel bi dizi iti bitmemeliydi
16.10.2018 - 23:55
1   0

Zeynep demiş ki;
Reytingi almadı diye üç günde dizileri bitiriyorsunuz şimdiye kadar seyrettığim en güzel dizilerden bir tanesıydı Sizin kanalda baştan hiçbir dizi seyretmeme kararı aldım çünkü seyircilere saygınız yok
15.10.2018 - 22:19
1   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler