logo

Survivor 61.Bölüm 4 Mayıs 2019 izle

Özet: Survivor 61.Bölüm izle 4 Mayıs 2019 Türkiye Yunanistan 2019 tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor Son bölüm izlemeniz için sitemizde.
Yayınlandı: 04/05/2019
Ayşe demiş ki;
4. partı bekliyoruz... 1 saat 1 saatlik partlar yüklemek yerine 20 dk 20 dk yükleyip hem daha hızlı yüklemiş hem de bizi bekletmemiş olursunuz, teşekkürler
04.05.2019 - 23:57
0   0

duru ince demiş ki;
MerhabaLar.. Ben Hakan beyi en basta taktir ediyordum Panaroma yorumcusu oLan, sonra giderek fikrim degisti,,ayrimcilik yaptigini ve adaletsiz davrandigini acik net görüyorum,,hayatta sevmedigim insanlardir bu tarz kisiler,beni cok yaniltti.Sabriye cok dengesiz hatta bir insanin yüzüne tükürcek kadarda terbiyesiz biri ama hala Sabriyeyi met ediyor koruyor, Hepimiz herseyi görüyoruz bukadar haksizlik yapmayin.atakan na gelince, Tarihte Savaslari Kadinlar yüzünden kaybetmisiz,,aklima Atakani görünce Tarih geLdi))) Feci oynuyorlar...Zayif insanlar hep birilerin arkasina siginir,,,Atakanda o suratsiz sevimsiz egoLu Dalakaya sirtini dayadi,,birden bagirmalara havalanmalara basladi atakan)) cok Komik ya..en iyi performans Hikmette ,,insan oLarakta bence iyi biri,evet biraz kokosnuss yerken konusyor ama olabilir) muhtesem bir Performans...Hikmete sürekli büyük hakaretler edildi,,ama yorumcu hakan beyler hic orali olmadilar,hikmet en ufak bisey yapinca büyüttüler,,Hikmeti resmen gömdünüz,,merak ediyorum neden? Sabriye oyun alamiyor ya inanin sinir oLuyorum,,Hanimefendinin karni acikmis hikmete bagiriyor,,oyun alamadik bayadir diye))) KimiLdada birazda sen oyun aL millet yemek yesin,,belesten cok yemek yedin ve birde tesekkür yerine o insana hakaret ediyorsun..böyle bir Sabriyeyi nasil övüyorsunuz? ayak ayak üstüne atmis ortaligi karistiriyor resmen hakaret ediyor herkeze,,sizde bunun adina dobralik diyorsunuz,,siz baska dünyadami yasiyorsunuz?kiniyorum sizleri..özellikle birilerine yaranmak icin terbiyesizlik yapan haksizlik yapan ve hatalarini görmemezlikten gelen Hakan beyi Kiniyorum. hikmetin pisikolojisini bilerek hep beraber bozdunuz.Avrupadaki bizler cok saskiniz.
04.05.2019 - 21:22
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler