logo

Survivor 63.Bölüm 6 Mayıs 2019 izle

Özet: Survivor 63.Bölüm izle 6 Mayıs 2019 Türkiye Yunanistan 2019 tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor Son bölüm izlemeniz için sitemizde.
Yayınlandı: 06/05/2019
osman demiş ki;
Mert arkadaşa katılıyorum,Acun bey artık işin tamamen ticari yönünde her ne kadar Türkse o kadarda Yunanlı dır,Arjantinlidir,Meksikalıdır falan kısacası PARA dır Acun'un memleketi bu bir hırstır artık önüne geçilemez bir duruma gelmiştir o nedenle işin izlenirliği için Sabriye onun bir unsurudur.Halk oylaması sonuçlarının ne kadar doğru olduğunu bilemem ama bizim milletimiz bir yunanlı kadar akıllı oy kullanamaz bizler daha çok hissi takılırız o nedenle Sabriye yi seçerlerse bana sürpriz olmaz.
07.05.2019 - 22:09
0   0

Altay ( Hamburg,tan ) demiş ki;
Sabriye GO HOME !! ve bidaha asla survivora katılma! bi TOSPA bile sana her parkurda nal toplatır!! hikmete sedaya okaya ve boraya acıyorum!! sen o takımda olmasan 9 oyundan 8 zini rahat kazanırdı BEYAZ Takim!!! ALLAH askına konseyde insallah elenirsin!!!!!!!!!
07.05.2019 - 18:28
0   0

MERT demiş ki;
sayin acun ilicali size uzun yazmaktansa cok kisa bir yaziyla cok seyi anlatmak istiyorum suanda sizin yaptiginiz bir insanlik ayibidir lütfen kükreyin kendinize gelin sabriyenin reytingi icin diger beyaz takim oyuncularina resmen cin iskencesi yapiyorsunuz bu büyük bir insanlik ayibidir beyaz takim her maca cikmasinda 3-0 geriden basliyor bunun sorumlusuda sabriyedir siz bu türk milletini salakmi saniyorsunuz sabriye verdiginiz destegi görüyor herkes ayrica eger elemelerde okay elenirse bu türk spor tarihinin en büyük ayibi olacak egerki sabriye kazanirsa türk spor tarihi ilkkez böyle bir ayiba alet olacaktir okayda milli sporcu sabriyede ama haktan yanaya gelirse kimin performansi ve oyun zevkini bozan sabriyeyi elemeleri olur bunu dikkate almanizi önemle rica ederim sayin acun ilicali sizi cok seviyorum gercekten cok iyi bir karaktersiniz saygilarimla mert...
07.05.2019 - 04:41
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler