logo

Benim Adım Melek 3.Bölüm izle

Özet: Benim Adım Melek 3.Bölüm izle 9 Ekim 2019 tarihli trt1 dizisi tek parça ve full hd olarak Benim Adım Melek son bölüm izlemeniz için sitemizde hazır.
Yayınlandı: 09/10/2019
zuleyha demiş ki;
Sedat aslinda sana yuh. Senin gibi vatanini milletini kotuleyen hain gordumde senin gibisini gormedim. Sana dizi izle diye yalvaranmi var, televizyonunu veya pcni kapatirsin olur biter. Pes yani Almancayi iyi konusamamak rezillikmi? Senin gibilerin boyle dizilerle onuru incimez, eminim bu gune kadar kendi onurunu incitecek coooook seyler yapmissindir. Dizinin yorumunu yaparken dikkat et, adam gibi yorum yap. Vatanini ve milletini kotulemeden yap. Dizide emegi gecen herkeze kolay gelsin.
15.11.2019 - 11:53
0   0

Sedat demiş ki;
Çok saçma diziler izledim fakat bu dizi tavan yapmış , nedir bu , Türkiye zaten basit ve bayağı bir ülke , cahillerin yönettiği bir ülke fakat Almanya da olan olaylar a inanmamızı beklemeyin yani bir de düzgün Almanca konuşulsun , alman rolünü oynayanlar dahi Almanca yı konuşamıyor , rezalet in de bir sınırı var , dizi dahi olsa onurumuzu incitecek senaryoları destek lemeyiz , TRT bir devlet kanalı ama aynı zamanda ülkenin en bayağı yayın kurumu. Yuh diyorum.
10.10.2019 - 15:39
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler